Dillewijn Alflora

Dillewijn Alflora maakt sinds 2021 deel uit van de horti divisie van Koninklijke Paardekooper Group. Op ruim 10 locaties in Nederland, onder andere bij de meeste bloemen-/planten veilingen waaronder Florazon, zijn onze Stores gevestigd.

In onze stores bieden wij een heel breed assortiment verpakkingsoplossingen, decoratie-materialen en bloemisterij-artikelen, maar ook eigen bloemenvoedingsproducten als Vaselife en Fleur Eau. Geïnspireerd door trendwatchers wisselen wij een paar keer per seizoen onze collecties, zodat onze klanten altijd weer iets nieuws in onze schappen zullen ontdekken!

Breed assortiment

Verpakkingsoplossingen

Decoratie materialen

Bloemisterij artikelen

Contact

Openingstijden

ma-do

07.00 - 20.00 uur

vr

07.00 - 16.00 uur

za

Gesloten

zo

08.00 - 12.00 uur

Adres

Ontdek de andere ondernemers in FloraZON

Dillewijn Zwapak

Dillewijn Zwapak biedt een heel breed assortiment verpakkingsoplossingen, decoratie-materialen en bloemisterij-artikelen aan.

Ebus Planten

Ebus Planten biedt een grote variëteit aan planten: groene en bloeiende kamerplanten, cactussen en succulenten, tuin- en kuipplanten, vaste en eenjarige planten.

Gebr. Dings

Bij Gebr. Dings worden dagelijks verse snijbloemen aangevoerd. Deze zijn ook verkrijgbaar in kleinere hoeveelheden.

FleuraMetz

Dagelijks komen verse bloemen binnen via de grote veilingen. Maar ook via de eigen inkoop op de veiling in Herongen en bij kwekers uit de Euregio.

Garden Plant

Op een 33.000 m2 groot Cash & Carrry terrein wordt een bijzonder breed assortiment tuinplanten gepresenteerd.