Ebus Planten

Uw magazijn in groen. Ebus Planten is de plantengroothandel binnen FloraZON. Op meer dan 9.000 m2 biedt Ebus Planten een grote variëteit aan planten: groene en bloeiende kamerplanten, cactussen en succulenten, tuin- en kuipplanten, vaste en eenjarige planten, plantenarrangementen voor binnen en buiten, grassen, een afdeling voor hydrocultuur en een buitengebied met tuinplanten van Garden Plant.

Ebus Planten bestaat sinds 1975. Dankzij de jarenlange ervaring heeft Ebus Planten een groot inkoopnetwerk, dit zorgt ervoor dat zij de beste producten voor een aantrekkelijke prijs uit de markt weten te halen. Ebus Planten koopt in op de grote veilingen, rechtstreeks van kwekers uit Nederland, Duitsland en België, maar ook direct in Denemarken en Italië. Daarnaast heeft Ebus zelf ook kwekerijen waar verschillende binnen en buitenplanten geteeld worden. Dit zorgt voor een huismerk van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Tevens is het assortiment seizoensplanten hierdoor stabiel tijdens de drukke perioden van het jaar.

Ebus Planten staat 7 dagen per week voor u klaar.

Beste producten voor een aantrekkelijke prijs

Tuinplanten

Planten voor binnen en buiten

Kamerplanten

Contact

Openingstijden

ma-do

05.30 - 20.00 uur

vr

05.30 - 20.00 uur

za

06.00 - 10.00 uur

zo

08.00 - 12.00 uur

Adres

Floralaan 82
5928 RB Venlo
Nederland
T 0031-(0)77-3066006
E info@ebus.nl
w www.ebus.nl

Werken bij

Inkoper planten

Inkoper planten

Inkoper (seizoens)planten (30-40 uur)

Voor onze planten Cash & Carry in Venlo zoeken wij een snelle beslisser met gevoel voor groen.

Lees meer

Ontdek de andere ondernemers in FloraZON

Dillewijn Zwapak

Dillewijn Zwapak biedt een heel breed assortiment verpakkingsoplossingen, decoratie-materialen en bloemisterij-artikelen aan.

Ebus Planten

Ebus Planten biedt een grote variëteit aan planten: groene en bloeiende kamerplanten, cactussen en succulenten, tuin- en kuipplanten, vaste en eenjarige planten.

Gebr. Dings

Bij Gebr. Dings worden dagelijks verse snijbloemen aangevoerd. Deze zijn ook verkrijgbaar in kleinere hoeveelheden.

FleuraMetz

Dagelijks komen verse bloemen binnen via de grote veilingen. Maar ook via de eigen inkoop op de veiling in Herongen en bij kwekers uit de Euregio.

Garden Plant

Op een 33.000 m2 groot Cash & Carrry terrein wordt een bijzonder breed assortiment tuinplanten gepresenteerd.