FleuraMetz

FleuraMetz maakt deel uit van FM Group in Aalsmeer, marktleider in de sierteeltbranche. In het Cash & Carry filiaal in Venlo kunnen onze klanten winkelen om bloemen te voelen, te zien, te ruiken en zelf mee te nemen. Ook is het mogelijk om via de webshop 24/7 in te kopen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om het af te halen in het filiaal, maar een bezorging in uw winkel of op uw locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

De kracht van bloemen ligt in het gevoel dat ze geven. De bloemist kan als geen ander laten zien wat de schoonheid of troost van een mooi boeket is. Daar is echter wel tijd voor nodig. FleuraMetz kan deze tijd geven door een variëteit aan mogelijkheden, bloemen, planten en accessoires voor elk type bloemist.

Winkels, kiosk, hotels, evenementen, workshops of bruiloften: bloemisten zijn op verschillende plaatsen actief en hebben daarom ook een andere service nodig. FleuraMetz wil de full-servicepartner van elke bloemist zijn. Denk hierbij aan scherp inkopen, duurzaam geteelde producten, last-minute bestellen en creatieve of logistieke oplossingen.

FleuraMetz Venlo zorgt dat het assortiment vers is, de variatie verrassend (duurzaam inkopen kan bij ons) en de basisartikelen van goede kwaliteit. Via ons platform vinden vraag en aanbod elkaar en vindt u diensten waarvan uw bedrijf profiteert. Online zijn er veel mogelijkheden en met onze directe verkopers hebben we kennis van de regionale markt in huis. In onze Cash & Carry in Venlo presenteren we eveneens aanbod van lokale kwekers en dagelijks zeer scherpe aanbiedingen.

Team FleuraMetz Venlo staat graag voor u klaar en hoopt u snel te mogen begroeten in ons mooie filiaal!!

 

De full-servicepartner van elke bloemist

Ruim assortiment

Eigen inkoop

Verse bloemen

Contact

Openingstijden

ma-vr

05.30 - 20.00 uur

za

06.00 - 10.00 uur

zo

08.00 - 12.00 uur

Adres

Floralaan 86
5928 RB Venlo
Nederland
T 0031-(0)77-3231122
E venlo@fleurametz.com
w www.fleurametz.com

Ontdek de andere ondernemers in FloraZON

Dillewijn Zwapak

Dillewijn Zwapak biedt een heel breed assortiment verpakkingsoplossingen, decoratie-materialen en bloemisterij-artikelen aan.

Ebus Planten

Ebus Planten biedt een grote variëteit aan planten: groene en bloeiende kamerplanten, cactussen en succulenten, tuin- en kuipplanten, vaste en eenjarige planten.

Gebr. Dings

Bij Gebr. Dings worden dagelijks verse snijbloemen aangevoerd. Deze zijn ook verkrijgbaar in kleinere hoeveelheden.

FleuraMetz

Dagelijks komen verse bloemen binnen via de grote veilingen. Maar ook via de eigen inkoop op de veiling in Herongen en bij kwekers uit de Euregio.

Garden Plant

Op een 33.000 m2 groot Cash & Carrry terrein wordt een bijzonder breed assortiment tuinplanten gepresenteerd.