Terugblik op de toekomst

Geslaagd Najaarsevenement FloraZON:
MEET YOUR FUTURE 

Afgelopen zondag 24 en maandag 25 september hebben een groot aantal bloemisten en branchegenoten uit Nederland, België, Duitsland en daarbuiten het jaarlijkse FloraZON Autumn Event in Venlo bezocht. Tijdens dit Autumn Event MEET YOUR FUTURE nam FloraZON haar bezoekers mee naar hun toekomst! In een sfeervolle, decoratief aangeklede hal waren er 3 platforms gecreëerd met elk een eigen activiteit, inspelend op de toekomst. 

 

In the spotlight: Bloemencreaties en demonstraties Zes 6 Top arrangeurs, waaronder Anniek Siegers (Beste bloemiste van Nederland, winnares van de Flowercup 2023 én finaliste NK Bloemschikken 2024), Moniek Koopmans (NL), Marion Lemmen (NL), Panc Vis (NL), Franky Bollingh (BE) en jong aanstormend talent Lindsay Kleeven (NL) demonstreerden hun trending creaties voor het komende najaar en winter. 

Live demonstratie door Anniek Siegers (midden), Beste bloemiste van Nederland, winnares van de Flowercup 2023 én finaliste NK Bloemschikken 2024. Bijgestaan door Top Arrangeur Moniek Koopmans (links) en nieuw talent Lindsay Kleeven.

In the spotlight: Moniek Koopmans van Floral Dance Art, samen met jong aanstormend talent Lindsay Kleeven en enkele gecreëerde showstukken. 

Onze hartelijke dank aan deze 6 TOPPERS voor hun deelname! En natuurlijk ook voor onze andere partners: Oasis, VBW Nederland, Meet de Youngsters en de bloemopleidingen After All, Floral Dance Art, Yuverta en het Valuascollege in Venlo voor hun deelname! 

En niet te vergeten willen wij ook onze speciale gast Erwin Boom, wethouder gemeente Venlo van Economische en Sociale zaken en Kennisinfrastructuur bedanken voor zijn bezoek. Op deze foto in gesprek met de nieuwe commercieel manager van FloraZON Michelle Schreinemachers. 

Social Media Stijl Studio’s: voor opname van je eigen social media ‘Kerst’-video Het ‘Communicatie’ platform bestond uit 6 uiteenlopende, rijkelijk gedecoreerde ‘Kerst’ stijlstudio’s, waarbij iedere bezoeker een eigen Social Media filmpje kon laten opnemen in de Social Media Stijl Studio van zijn of haar voorkeur. Proostend op een gelukkig nieuw jaar of fijne feestdagen wensend, werden de opgenomen filmpjes direct daarna naar de deelnemer doorgemaild. Een gepersonaliseerd Social Media video, direct klaar om te posten voor de Kerst. 

Twee van onze bezoekers van Bloemen Fleurose uit Zolder (BE) hebben vol enthousiasme gebruik gemaakt van de Social Media Stijl Studio’s en hun Kerst-video laten vastleggen om te kunnen posten op hun Socials. 

Aan de twee medewerkers van de Aandachtstrekkers uit Venray, die deze Social Media Studio’s mede hebben vormgegeven en bemanden, kon men verder alle verdere over het posten van Socials direct beantwoorden. 

Hartelijk dank Aandachtstrekkers voor jullie bijdrage hiervoor! 

Het Bloemen café bracht mensen tot elkaar In het middelpunt van de FloraZON-hal bevond het Bloemen café zich. Zowel jong en oud maakten samen een praatje, onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes. Wij hopen dat er tussen de bloemisten, branchegenoten, kwekers, studenten van de groen opleidingen en zij-instromers van de bloemvakopleidingen, leuke en interessante contacten zijn voortgekomen. En wellicht dat uit deze contacten voor jouw toekomst nog nieuwe samenwerkingen uit volgen! 

Voor het volgend jaar staat er opnieuw een FloraZON Najaarsshow op de planning. Graag heten wij dan opnieuw alle bloemisten, branchegenoten en groen studenten welkom in Venlo!